Brochure Hoera kindercentra

De kinderopvang binnen ons IKC wordt is powered by Hoera kindercentra.

Hoera kindercentra richt zich op de opvang én ontwikkeling van kinderen. We doen dat allereerst in samenwerking met ouders, maar bewust ook met onderwijs, verenigingen en welzijn. Hoera Kindercentra biedt opvang in de gemeente Weert, Nederweert, Leudal en Peel en Maas.

We bieden dagopvang, peuterprogramma, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. We streven naar integrale kindcentra (IKC's) waar kinderen van nul tot dertien jaar met elkaar spelen, leren en zich ontwikkelen. Waar wordt gewerkt vanuit een gezamenlijke visie en waar kinderen terecht kunnen voor een zo breed mogelijk pakket aan activiteiten op het gebied van educatie, opvang, welzijn en ontwikkeling. Zodat ook kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben, zo veel mogelijk in de eigen omgeving kunnen opgroeien. In Weert bieden we  opvang aan o.a. vanuit IKC Laar.

Binnen IKC Laar wordt er actief samen gewerkt tussen onderwijs en kinderopvang. Wij vinden het belangrijk dat kinderen alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, zodat ze met voldoende bagage, vol zelfvertrouwen en met lef in het leven kunnen staan. School en kinderopvang zorgen daarbij voor een inspirerende omgeving. 
Bij Hoera Laar zijn er 3 dagopvanggroepen, te weten een baby-dreumesgroep en twee peutergroepen.