iPad & geluid

Het werken met de iPads brengt met zich mee dat er ook audiofragmenten afgespeeld worden via de iPad. Hiervoor maken wij in groep 3 en 4 gebruik van een koptelefoon en in de groepen 5 t/m 8 van oortjes. Bij de Cito toetsen in januari/februari en mei/juni zijn koptelefoons/oortjes verplicht.
School levert deze materialen met inachtneming van onderstaande voorwaarden.

De koptelefoons hebben een minimale levensduur van twee schooljaren. Gaat de koptelefoon kapot binnen twee schooljaren dan zorgt u zelf voor een vervangend exemplaar of is er een nieuw exemplaar, tegen inkoopprijs, via school verkrijgbaar. De kosten hiervan bedragen €15,- per koptelefoon.
Op de koptelefoon wordt de naam van de leerling en de datum van het ontvangen van de koptelefoon geschreven. De koptelefoons zijn standaard voorzien van een geluidsbegrenzer om gehoorschade te voorkomen.
De datum welke is genoteerd op de koptelefoon is leidend.

De oortjes hebben een minimale levensduur van één kalenderjaar. Gaan de oortjes kapot binnen één kalenderjaar dan zorgt u zelf voor een vervangend exemplaar of is er een nieuw exemplaar, tegen inkoopprijs, via school verkrijgbaar. De kosten hiervan bedragen €3,- per setje oortjes. Bij deze prijs zit ook een vervangend opbergdoosje inbegrepen.
Op het opbergdoosje wordt de naam van de leerling en de datum van het ontvangen van de oortjes geschreven. De datum welke is genoteerd op het opbergdoosje is leidend.